RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1010

6 березня 2015 року

Міжвузівський семінар, присвячений вищій дистанційній освіті

Міжвузівський семінар, присвячений вищій дистанційній освіті

Гість семінару — викладач кафедри іноземних мов Української державної академії залізничного транспорту Тетяна Володимирівна Пилаєва.


5 березня 2015 року на кафедрі теорії та практики перекладу англійської мови відбувся міжвузівський методичний семінар «Навчально-методичне забезпечення та педагогічний супровід студентів в системі вищої дистанційної освіти Великобританії та України».

Наш гість, Тетяна Володимирівна Пилаєва, викладач кафедри іноземних мов Української державної академії залізничного транспорту, розповіла про систему дистанційної освіти у Великій Британії на прикладі роботи Відкритого університету.

Роботу семінару продовжили доценти кафедри теорії та практики перекладу англійської мови Наталя Миколаївна Ковальчук та Тетяна Геннадіївна Лукьянова, які присвятили свої доповіді висвітленню особливостей підготовки фахівців з дистанційної освіти у нашому університеті.

Доповіді викликали чималу зацікавленість усіх присутніх та жваву дискусію, адже впровадження дистанційного навчання поступово відбувається в багатьох навчальних закладах України.