RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1257

4 квітня 2015 року

Конкурс «Красуня університету–2015»

Конкурс «Красуня університету–2015»

Студентка факультету Єлизавета Годердзішвілі завоювала титул «Міс студрада» та «Міс екстравагантність».


У Каразінському університеті за підтримки Профспілки студентів, аспірантів і докторантів та Студентської ради відбувся традиційний конкурс «Красуня університету–2015», який цього року відзначив свій 15-річний ювілей.

Впродовж п’яти конкурсних виходів учасниці демонстрували грацію, пластику, артистизм, музикальність, ерудицію, красномовність і талант. Красуні не лише милували око своєю вродою, а й вразили романтичними, енергійними і навіть комедійними виступами, чуттєвим виконанням ліричних пісень, запальними рок-композиціями, танцями в різноманітних жанрах — від бальних і народних до контемпу і хіп-хопу, здивували присутніх театралізованими виставами з елементами маскараду і гімнастики.

Гарний настрій глядачам подарували і «короновані каразінці» — минулорічні Міс та Містер університет Еліна Сафонова та Клев Нутумбі, а також кращі хлопці цього року — Містер універ Анатолій Лутіцький, перший віце-містер Владислав Орлов та юнак, що здобув приз глядацьких симпатій, — Вадим Кучугура, а також інші талановиті студенти. Їхні феєричні виступи — проникливі й емоційні танці і пісні, яскраве шоу з м’ячами, блискуче виконання рок-композиції на скрипці — підкорили серця присутніх.

Справжній фурор викликав останній вихід учасниць в стилізованих під національне українське вбрання сорочках та вінках, що супроводжувався зворушливим танком красунь і виконанням українських пісень студентами університету.

«Хочеться сказати три слова: приголомшливо, неймовірно, незабутньо! Сьогодні я тут побачив красу, енергію, чарівність, шарм, я побачив майбутнє!», — підсумував ректор Віль Бакіров. А декан філософського факультету Іван Карпенко, в свою чергу, констатував: «Сьогодні в університеті Бог здійснив благо через істину у красі».

За результатами конкурсу кожна з учасниць стала переможницею в окремій номінації. Студентка факультету іноземних мов Єлизавета Годердзішвілі отримала титул «Міс екстравагантність».

Цього року з’явився також титул «Міс студрада», який також завоювала Єлизавета Годердзішвілі.

За рішенням журі переможницею конкурсу «Красуня університету–2015» визнано учасницю від механіко-математичного факультету Олександру Сосновську. Першою віце-міс стала студентка філологічного факультету Еветта Пац, другою віце-міс — представниця факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу Кристина Дамєнія.

Вітаємо красунь, бажаємо нових звершень!

Матеріал з www.univer.kharkov.ua


Фотозвіт з заходу: