RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1111

22 травня 2015 року

П'яті бакалаврські читання: форум молодих англістів

П'яті бакалаврські читання: форум молодих англістів

Студенти-філологи 4 курсу поділилися своїми науковими досягненнями.


За ініціативи кафедри англійської філології на факультеті іноземних мов прошла наукова конференція студентів-філологів 4 курсу, що вже стала доброю традицією. Цьогорічні "П'яті бакалаврські читання: форум молодих англістів" зібрали починаючих науковців та їхніх наукових керівників для обговорення результатів наукових пошуків студентіх у рамках роботи над своїми курсовими проектами.

Метою проведення конференції було стимулювання наукової студентської діяльності та набуття студентами творчої наснаги та конференційного досвіду у подальшому наукових розвідках.

Учасники конференції розглядали особливості англомовного дискурсу традиційних та нових медіа, питання стилістики, лінгводидактики, когнітивної, комунікативної та невербальної лінгвістики, намагалися визначити ознаки мовної особистості успішної людини, обговорювали методологічні засади підготовки майбутніх фахівців у галузі іноземної філології.

Конференція проходила у доброзичливій атмосфері, збагатила учасників новими заннями та враженнями, залишила приємні спогади.


Фотозвіт з заходу: