RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1047

26 лютого 2016 року

Студентська наукова конференція “Academic and Scientific Challenges in the 21st Century”

Студентська наукова конференція “Academic and Scientific Challenges in the 21st Century”

Підбиття підсумків.


26 лютого 2016 р. на факультеті іноземних мов відбулася V Міжнародна студентська наукова конференція “Academic and Scientific Challenges of Diverse Fields of Knowledge in the 21st Century”, що об’єднала понад 100 учасників з Краматорська, Санкт-Петербурга, Харкова та Хмельницького. Організатором наукового заходу виступила кафедра англійської мови.

Конференція мала на меті стимулювати молодь, яка займає активну громадянську позицію, до участі в обговоренні актуальних наукових проблем сучасності, використовуючи іноземні мови взагалі та англійську мову зокрема як найбільш поширений засіб міжкультурного спілкування.

З вітальним словом до учасників конференції звернулися керівники секцій, які наголосили на зростанні ролі англійської та інших іноземних мов у сучасному суспільстві й побажали студентам плідної та конструктивної роботи. Зокрема, доцент кафедри теорії та практики перекладу англійської мови Камілла Владиславівна Вороніна подякувала доповідачам за високий науковий рівень підготованих ними доповідей та висловила надію на те, що в процесі роботи вони не тільки здобудуть нові наукові знання, але й знайдуть своїх однодумців серед представників різних факультетів та навчальних закладів.

В рамках 3 секційних засідань конференції її учасники торкнулися цілого ряду актуальних академічних, наукових та суспільних проблем. Зокрема, студентка соціологічного факультету Олена Двухглавова присвятила свою доповідь проблемам сприйняття соціальної роботи в сучасному українському суспільстві, а студент фізичного факультету Микола Мазанов розповів про можливості томографічних досліджень. Загалом, пролунало понад 100 доповідей англійською мовою, 3 – німецькою та 1 – французькою.

Найкращі виступи за секціями:

SECTION І. HUMANITIES

1 місце Е.Д. Двухглавова (соціологічний факультет)

2 місце Я.І. Лянна (факультет психології )

3 місце О.І. Крикова (факультет іноземних мов)

SECTION ІІ.NATURAL SCIENCES

1 місцеМ.В. Мазанов (фізичний факультет)

2 місце М.М. Блажинська (хімічний факультет)

3 місце К.В. Садовська (медичний факультет)

SECTION ІІІ.ARCHITECTURE.TRANSPORT. CONSTRUCTION. INDUSTRY

1 місцеК. Бондаренко (факультет комп’ютерних наук) та С.Д. Подчерняєв (ФРБЕКС)

2 місце Д.В. Шимків (фізичний факультет) та І.О. Сікачіна (фізичний факультет)

3 місцеО. Є. Єрмаков (фізико-енергетичний факультет) та А.А. Варгас (фізичний факультет)

Програма конференції, англомовна версія (PDF, 594 Kb)

Оргкомітет конференції та колектив кафедри англійської мови висловлюють вдячність усім учасникам конференції за плідну та активну роботу: "Наша студентська конференція вже стала традиційною. Вона надає змогу молодим науковцям обмінюватися думками та результатами досліджень з різних галузей науки англійською мовою, таким чином конференція є своєрідною репетицією наукових виступів студентів та аспірантів нашого університету, які готуються до плідної міжнародної роботи. LONG LIVE OUR CONFERENCE!"


Фотозвіт з заходу: