RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1090

11 березня 2016 року

Всеукраїнська олімпіада з іноземних мов для студентів-негерманістів

Всеукраїнська олімпіада з іноземних мов для студентів-негерманістів

Визначено переможців І етапу.


29 лютого – 4 березня 2016 року кафедра англійської мови провела І етап Всеукраїнської олімпіади з іноземних мов (англійська) для студентів-негерманістів 1-4 курсів.

Олімпіади проходила у три тури: у 1 турі (29 лютого) було проведено тестування, що виявило рівень знання англійської граматики і лексики та вміння працювати з текстами. У 2 турі (2 березня) була проведена усна співбесіда, де студенти мали нагоду проявити свої здібності в аргументації щодо обраної теми виступу. За результатами 3 туру (4 березня), який передбачав виконання завдань з аудіюванню та написання творчої роботи, було обрано переможців:

1 місцеКарина Сало (факультет математики і інформатики)

2 місцеІгор Прудкий (фізико-технічнийфакультет)

3 місцеБорисКоваль (економічний факультет)

В олімпіаді взяли участь 89 студентів з 14 факультетів (факультет комп’ютерних наук, фізико-технічний факультет, факультет математики і інформатики, філософський, філологічний, хімічний, юридичний, медичний, фізичний, економічний, соціологічний, факультет психології, факультет геології, географії рекреації та туризму, факультет радіофізики, біомедичної електроніки та комп’ютерних систем) денної та заочної форми навчання.

Вітаємо переможців та бажаємо їм подальших творчих звершень і наснаги!