RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1197

27 квітня 2016 року

День кафедри методики та практики викладання іноземної мови

День кафедри методики та практики викладання іноземної мови

Вітаємо колектив і студентів кафедри! Бажаємо їм успіхів у роботі і навчанні, натхнення, професійного та особистісного зростання!


Сьогодні, 27 квітня 2016 року, факультет іноземних мов відзначав День кафедри методики та практики викладання іноземної мови.

З цієї нагоди студенти факультету підготували святковий концерт-привітання для своїх викладачів. Концерт проходив під гаслом «2016 рік — рік англійської мови». У програмі лунали пісні англійською мовою, лірична презентація шедевру Редьярда Кіплінга “If”, гімнастичний номер та численні привітання.

У своєму привітанні декан факультету іноземних мов, завідувач кафедри методики та практики викладання іноземної мови Валентина Григорівна Пасинок відзначила, що студенти факультету талановиті в усьому, і побажала їм, щоб у них в житті все складалося так само яскраво, як і сьогоднішні виступи. Викладачам кафедри Валентина Григорівна побажала успішного професійного і творчого розвитку та гідних студентів.

Заступник декана факультету з навчально-виховної роботи Сергій Григорович Мащенко зазначив, що саме кафедра методики та практики викладання іноземної мови завдає тон виховній роботі на факультеті, що є передумовою успішної реалізації творчого потенціалу.

Доцент кафедри методики та практики викладання іноземної мови Ірина Олександрівна Свердлова зауважила з приводу традиції святкування Дня кафедри, що нас пам’ятають саме тими традиціями, які ми самі створюємо, і що сьогоднішнє свято є чудовим тому прикладом. Ірина Олександрівна побажала викладачам і студентам творчого настрою і благополуччя.

Окрім численних стінгазет-побажань, квітів і приємних вражень студенти подарували кафедрі на День народження картину «Wonders of Great Britain» у виконанні талановитої студентки ІІ курсу факультету Дар’ї Созданної (група ЯІ-21).

Вітаємо кафедру методики та практики викладання іноземної мови з днем народження! Бажаємо її колективу та студентам успіхів у роботі і навчанні, натхнення, професійного та особистісного зростання!


Фотозвіт з заходу: