RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1051

13 травня 2016 року

Викладачі кафедри англійської філології — учасники міжнародного наукового проекту

Викладачі кафедри англійської філології — учасники міжнародного наукового проекту

Проект присвячений сприйняттю ЄС у таких галузях як економіка, політика, енергетики, суспільство, культура, освіта тощо.


З вересня 2015 року викладачі кафедри англійської філології професор Олена Іванівна Морозова та доцент Анастасія Миколаївна Пшеничних беруть участь у проекті «Криза, конфлікт і критична дипломатія: сприйняття ЄС в Україні та Ізраїлі/Палестині» (C3EU (Crisis, Conflict and Critical Diplomacy: EU Perceptions in Ukraine and Israel/Palestine)). Серед учасників проекту провідні фахівці з зовнішньої політики ЄС та досліджень зовнішнього сприйняття ЄС з 7 країн: Льовенського університету (Бельгія), коледжів Ройял-Холлоуей та Бедфорд-Нью (Великобританія), Неґевського університету імені Бен-Гуріона (Ізраїль), університету Вітовта Великого (Литва), Дармштадтського технічного університету (Німеччина), Кентерберійського університету (Нова Зеландія), Національного інституту стратегічних досліджень, Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького та Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна (Україна).

Проект присвячений сприйняттю образу ЄС у галузях економіки, політики, зовнішньої політики, енергетики, зміни клімату, підтримки та керівництва дослідженнями (RS&I), громадянського суспільства, культури та освіти в Україні, Ізраїлі та Палестині.

Перший дводенний науковий тренінг у межах проекту відбувся 16-18 листопада 2015 року в Дармштадтському техні́чному університеті у Німеччині. На ньому молоді дослідники, серед яких була Анастасія Миколаївна Пшеничних, ознайомилися з цілями, завданнями та методологією проекту.

Другий науково-дослідний семінар пройшов у межах проекту у Києві 18-21 квітня 2016 року, на якому дослідники та старші партнери з Ізраїлю, Литви, Нової Зеландії, США та України підбили підсумки першого етапу проекту C3EU: обговорили результати збору медіа-даних за перші три місяці, застосували на практиці методи аналізу думки медіа еліти, отсаточно узгодили план роботи над проектом на наступні чотири місяці та підготувалися до зустрічі консорціуму C3EU, яка відбудеться у Вільнюсі у вересні 2016 року.


Фотозвіт з заходу: