RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1366

17 листопада 2016 року

Заступник декана факультету — серед учасників курсу для тренерів “Train-the-Trainer”

Заступник декана факультету — серед учасників курсу для тренерів “Train-the-Trainer”

Тетяна Костянтинівна Варенко успішно пройшла курс підготовки та стажування за програмою “Train-the-Trainer”.


Заступник декана з методичної та інноваційної роботи факультету іноземних мов, кандидат педагогічних наук, доцент Тетяна Костянтинівна Варенко успішно пройшла курс для тренерів «Train-the-Trainer» програми підтримки професійного розвитку молодих науковців «Researcher Connect», що проводився Британською Радою в Україні у Києві з 31 жовтня по 1 листопада 2016 р на базі Наукової бібліотеки імені Михайла Максимовича Київського національного університету імені Тараса Шевченко.

Курс передбачав ознайомлення тренерів та оволодіння ними методикою навчання аспірантів, дослідників та науковців написанню успішних наукових тез для різних аудиторій та потреб, переконливих і успішних пропозицій, а також поглибленому розумінню ефективного спілкування.

Курс підготовки проводили кваліфіковані досвідчені тренери Британської Ради Адаїр Річардс (Великобританія) і Тара Мітчелл (Канада).

По закінченні курсу усі учасники отримали сертифікати, а деяким з них, зокрема Тетяні Костянтинівні, за результатами проходження курсу пощастило пройти подальше стажування у межах програми «Train-the-Trainer» у Львові на базі Львівського національного університету імені Івана Франка. Стажування передбачало безпосередню участь у проведенні тренінгу для науковців з різних міст України у межах програми «Researcher Connect» спільно з тренером Британської Ради Тарою Мітчелл.


Фотозвіт з заходу: