RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 943

26 лютого 2017 року

Студентська конференція «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі»

Студентська конференція «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі»

За результатами роботи конференції опубліковано збірку статей.


25 лютого 2017 року за ініціативи кафедри ділової іноземної мови та перекладу факультету іноземних мов у Каразінському університеті відбулася ІV Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі».

Учасниками конференції — 91 студент економічного та юридичного факультетів, а також факультету міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу — підготували англомовні доповіді і статті, що увійшли до збірки студентських робіт.

На пленарному засіданні було представлено англомовні презентації з актуальних проблем у галузі туристичного бізнесу, економічного і правового життя країни та світу.

У своїх доповідях студенти зокрема торкалися проблем корупції та засобів боротьби з ними, особливостей екстрадиції в законодавстві України, створення іміджу політика; інноваційної діяльності у США тощо.

Гість конференції, менеджер із зовнішньоекономічної діяльності провідної компанії Харкова, випускниця Каразінського університету Юлія Євланова наголосила на важливості іноземних мов для органічного функціонування в професійній сфері і поділилася практичними міркуваннями щодо роботи у галузі міжнародного менеджменту.

Усі учасники конференції отримали сертифікати участі. За результатами роботи конференції опубліковано збірку студентських статей «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі» (9,00 Mb).


Фотозвіт з заходу: