RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 841

5 липня 2017 року

Курси німецької та англійської мов для науковців

Курси німецької та англійської мов для науковців

Вивчення англійської та німецької мов — важлива складова міжнародного науково-технічного співробітництва із зарубіжними партнерами.


У Каразінському університеті вже багато років існує традиція посиленої підготовки з вивчення англійської та німецької мов для наукових працівників, які беруть участь у міжнародних конференціях, стажуваннях, наукових дослідженнях.

За підтримки ректора, академіка Віля Бакірова, кафедри німецької та французької мов, кафедри англійської мови факультету іноземних мов в Українсько-Німецькому академічному центрі проводиться активна робота з підготовки груп з поглибленим вивченням німецької та англійської мов. Це дає можливість працівникам і вченим університету посилити свій рівень володіння мовами з метою встановлення ділових відносин між представниками світової академічної спільноти.

Українсько-Німецький академічний центр активно підтримує традицію поглибленого вивчення англійської та німецької мов, що є важливою складовою міжнародного науково-технічного співробітництва університету із зарубіжними партнерами.

Матеріал з univer.kharkov.ua