RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1154

14 вересня 2017 року

Презентація програми стажування в університетах Канади

Презентація програми стажування в університетах Канади

Подавати заявки для участі можна до 18 вересня 2017 року


У Каразінському університеті відбулася презентація програми стажування в університетах Канади “Canada’s Mitacs Globalink Research Internship Program for Ukraine” за участю координатора програми від Українсько-канадської фундації імені Тараса Шевченка Олександра Романка.

Програма передбачає 12-тижневе дослідницьке стажування у Канаді та роботу над проектом під керівництвом викладачів канадських університетів.

За словами доповідача, основна мета програми полягає у впровадженні набутого досвіду та практичній реалізації проектів як в Канаді, так і в країнах-партнерах, зокрема Україні.

Взяти участь у стажуванні можуть студенти 3 курсу українських вишів, які мають академічний середній бал вище 80 % та володіють англійською чи французькою мовою.

У рамках заходу присутні ознайомилися з переліком необхідних документів, основними етапами реалізації програми, її перевагами — набуттям міжнародного досвіду у науково-дослідницькій діяльності, можливістю користуватися найкращими технічними засобами та обладнанням в університетах Канади, підвищенням рівня знання англійської чи французької мови тощо.

Подавати заявки для участі можна до 18 вересня 2017 року.

Матеріал з univer.kharkov.ua