RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1646

18 вересня 2017 року

Стажування у Великій Британії

Стажування у Великій Британії

Враження й фотозвіт.


Цього літа студенти факультету іноземних мов (англійське відділення) у складі групи студентів з Харкова й Києва під керівництвом доцента кафедри англійської філології Олени Владиславівни Шпак пройшли стажування у Великій Британії, де вони провели незабутні два тижні у Шотландії, в одному з найцікавіших міст Королівства, Единбурзі.

Навчання проходило на високому рівні у міжнародній мовній школі англійської мови Каплан в Единбурзі, акредитованій Британською Радою. Окрім занять студентам було запропоновано безліч заходів, які невпинно вдосконалювали їхнє володіння англійською мовою, сприяли знайомству з культурою Шотландії, надавали змогу познайомитися зі студентами з інших країн, поспілкуватися з носіями мови.

У Шотландії 2017 рік називають роком історії, спадщини й археології, отже у країні спостерігається старанна підготовка до цієї дати. До того ж яскравою подією в Единбурзі у серпні є щорічний всесвітньовідомий фестиваль «Fringe», який цього року святкував своє 70-річчя. Це – масштабне шоу на головній історичній вулиці Единбургу, Royal Mile, а також кіно, вистави, ярмарки, музеї, експозиції, виступи музикантів, поетів, науковців, акторів, комедіантів, хорів по всьому місту (наприклад, The Royal Tattoo Military Show in Edinburg Castle, Edinburg Art Festival, Wigtown Book Festival, Edinburg International Festival of Music and Drama, Famous Scotts from the Past Exhibition, The Endurance Antarctic Adventure Exhibition і багато інших).

Чудовою виявилася також подорож до найбільшого й найкрасивішого в Шотландії озера Лох-Ломонд, славного історично-значущого для всіх Шотландців міста Стерлінг, похід на гору до Трону короля Артура.

Враження від цього серпня запам'яталися на все життя.


Фотозвіт з заходу: