RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 2517

9 вересня 2018 року

Презентація міжнародних іспитів Кембриджського екзаменаційного центру

Презентація міжнародних іспитів Кембриджського екзаменаційного центру

7 вересня 2018 року до Каразінського університету завітала керівник з розвитку міжнародних екзаменів Cambridge English в Україні, Азербайджані та Грузії Дарина Сіжук.

У межах візиту відбулося вручення сертифікатів про успішне складання «Першого сертифікату» з англійської мови екзаменаційного відділу Кембриджського університету Великої Британії студентам економічного факультету.

На заході були присутні декан факультету іноземних мов, професор Валентина Пасинок, начальник Управління міжнародних відносин Олександр Хижняк, доцент кафедри ділової іноземної мови та перекладу факультету іноземних мов Наталя Олійник, яка і підготувала студентів до складання іспиту, та інші.

Валентина Пасинок привітала студентів з успішним складанням іспиту, висловивши сподівання, що отриманий сертифікат стане запорукою їхнього успішного професійного шляху, побудови кар’єри.

Олександр Хижняк зауважив, що ця подія свідчить про важливий крок у реалізації однієї з місій університету — інтернаціоналізації вищої освіти.

«Бажаю, щоб знання англійської мови, підтверджене цим сертифікатом, розширило коло ваших можливостей. Не забувайте, що вивчення англійської мови не схоже на катання на велосипеді: ви не можете вивчити мову один раз і на все життя. Потрібно постійно повторювати та використовувати свої знання, щоб не забути», — зазначила Дариною Сіжук.

Також Міжнародний центр мовної сертифікації університету отримав статус офіційного центру для підготовки до складання Кембриджських іспитів.

Крім цього, Дарина Сіжук презентувала студентам університету міжнародні іспити Кембриджського екзаменаційного центру.

У своєму виступі вона зауважила, що Кембриджські іспити з англійської мови є одними з найпоширеніших мовних іспитів у світі, сертифікати Cambridge English Level Assessment мають необмежений термін дії та визнаються міжнародними компаніями, університетами та іншими освітніми установами.

Особливу увагу вона звернула на структуру, особливості та можливості тесту на знання англійської мови для медичних працівників — ОЕТ (Occupational English Test).

Наприкінці заходу присутні могли поставити запитання лектору.