RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1803

10 жовтня 2018 року

Семінар для викладачів німецької мови

Семінар для викладачів німецької мови

​4 жовтня 2018 року на кафедрі німецької філології та перекладу факультету іноземних мов відбувся семінар для викладачів німецької мови, в рамках якого лекторки ДААД Аня Ланґе та Вєра Терстееґен презентували інноваційну дистанційну програму для магістрів „Dhoch 3“.

Програма розроблена Німецькою службою академічних обмінів за участю представників провідних вишів Німеччини та передбачає підготовку германістів, що навчаються у магістратурі, за такими напрямками: методика та дидактика викладання німецької мови як іноземної, планування заняття в школі на внз, навчання та викладання за допомогою електронних ресурсів, німецька мова для немовних факультетів, німецька мова для науковців, багатомовність та підходи до викладання німецької мови як другої/третьої іноземної, проведення наукових студій в області викладання іноземної мови.

Навчання здійснюється у форматі Blended Learning (комбінована форма навчання, що поєднує аудиторне навчання з дистанційним у онлайн-режимі). На електронній платформі студентам пропонуються різноманітні завдання, тести, презентації та наукові статті з обраної тематики. За бажанням викладач може обирати або модифікувати запропоновані модулі.