RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 2208

30 квітня 2019 року

Відбулася конференція «Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ»

Відбулася конференція «Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ»

Дякуємо усім учаникам та гостям!

18 квітня 2019 року на факультеті іноземних мов відбулася XI Міжнародна науково-методична конференція «Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ».

Пленарне засідання конференції відкрила голова Організаційного комітету, декан факультету іноземних мов, професор Пасинок Валентина Григорівна. Присутні заслухали чотири доповіді, в тому числі професора Пасинок В.Г., професора Тучіної Н.В., професора Костікової І.І. та керівника з розвитку Cambridge Assessment English в країнах Східної Європи Дарини Сіжук.

Після перерви на каву плідно працювали шість майстер-класів: для спеціалістів з англійської, німецької та французької мов, з питань складання міжнародних іспитів, викладання для студентів закладів вищої освіти та учнів загальноосвітніх закладів.

Роботу майстер-класів продовжили п’ять секцій із різних аспектів викладання іноземних мов.

Матеріали конференції доступні за посиланням.


Фотозвіт з заходу: