RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 431

30 грудня 2020 року

Результати конкурсу творчих робіт з німецької мови DEUTSCHKREATIV!

Результати конкурсу творчих робіт з німецької мови DEUTSCHKREATIV!

Дякуємо за участь!

Протягом листопада-грудня 2020 року кафедрою німецької та французької мов було успішно проведено університетський конкурс творчих робіт з німецької мови DEUTSCHKREATIV для здобувачів освіти закладів середньої шкільної освіти. Конкурс складався з двох турів. І тур тривав з 20 листопада по 1 грудня 2020 року та передбачав написання письмових творів-ілюстрацій цитат відомих діячів культури, науки, мистецтва, літератури тощо з німецькомовних країн.
ІІ тур відбувся на кафедрі німецької та французької мов 18 грудня 2020 в онлайн-форматі та мав форму усної співбесіди щодо актуальних питань сьогодення.
У конкурсі взяли участь 14 учасників-учнів ІХ-ХІ класів іззакладів шкільної освіти м. Харкова, Полтави, Запоріжжя, м. Суми, м. Городок та м. Шостка.

Переможцями стали:

І місце – Гонтар Анастасія, м. Харків

ІІ місце – Чуркіна Орина, м. Харків, Торяник Валерія, м. Полтава

ІІІ місце – Старенька Аліна, м. Харків, Романенко Єлизавета, м. Суми, Заклевенець Анастасія, м. Харків

Конкурс сприяв посиленню мотивації учнів до вивчення німецької мови, збагаченню лінгвокраїнознавчих знань, розвитку предметних та ключових компетентностей, зокрема тренуванню комунікативних навичок, командних умінь. Вагомий внесок конкурс зробив також у рамках профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю.

Сердечно дякуємо за активну участь та зичимо всім учасницям успіху в подальшому вивченні німецької мови!