RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 640

15 березня 2021 року

Кафедра англійської філології взяла участь у I Міжнародній науково-теоретичній конференції «Interdisciplinary research. Scientific horizons and perspectives»!

Кафедра англійської філології взяла участь у I Міжнародній науково-теоретичній конференції «Interdisciplinary research. Scientific horizons and perspectives»!

Вітаємо та пишаємося нашими науковцями!

Філологія – наука динамічна, що має всі передумови до постійного розвитку. Маючи в своєму розпорядженні багаті традиції, філологія оперативно реагує на нові напрямки, які неминуче з’являються в зв’язку із загальним розвитком науки, розширюючи філологічні кордони і збагачуючи методологічний апарат науки про слово. Об’єднання зусиль представників різних наук дозволяє підняти філологічну освіту на якісно новий рівень, розвинути знання про природу мовних явищ і можливості використання мови в сучасних умовах.

12 березня 2021 р. завідувач, проф.кафедри англійської філології Самохіна В.О. та доц. кафедри англійської філології Тарасова С.О. успішно представляли факультет на I Міжнародній науково-теоретичній конференції «Interdisciplinary research. Scientific horizons and perspectives» у м. Вільнюс, Республіка Литва. Захід мав дистанційну форму. У роботі конференції взяли участь понад 100 вчених, аспірантів та студентів провідних вищих навчальних закладів та науково-дослідних установ, а також практичні працівники, які активно займаються науковими дослідженнями у сфері філології. Матеріали, викладені в тезах учасників конференції, характеризуються яскраво вираженою практичною спрямованістю і можуть знайти гідне застосування у практиці філологічних освітніх закладів та установ.

Вітаємо наших науковців!