RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 680

22 березня 2021 року

На факультеті іноземних мов відбулася VIII науково-практична студентська конференція «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі»!

На факультеті іноземних мов відбулася VIII науково-практична студентська конференція «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі»!

Дякуємо усім за участь!

20 березня 2021 року у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна на онлайн платформі zoom відбулася VIII науково-практична студентська конференція «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі».

У заході взяли участь понад 50 студентів 1-4 курсів факультету міжнародних економічних відносин і туристичного бізнесу, економічного факультету.

Організатор конференції — кафедра ділової іноземної мови та перекладу факультету іноземних мов.

На онлайн конференції прозвучали цікаві англомовні презентації та відбулися жваві дискусії з актуальних проблем туристичного бізнесу, економічного і правового життя країн світу, а саме, важливі проблеми діаспор у країнах світу, гендерних проблем, питаннь геноциду, інноваційного розвитку тощо. Студенти активно дискутували між собою щодо представленних проблем.

Гость конференції, Майборода Ольга Євгенівна, доцент кафедри міжнародних економічних відносин імені А. Голікова, привітала участників та наголосила на важливості участі майбутніх фахівців у практичних конференціях з метою поглиблення знаннь англійскої мові та розширення кругозіру.

До конференції підготовлено і розміщено на сайті університету збірник наукових статей студентів «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі».

Матеріали конференції додаються.