RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 901

16 квітня 2021 року

​Нові перемоги на факультеті!

​Нові перемоги на факультеті!

Щиро вітаємо призерку та її наукового керівника!

Вже шостий рік поспіль Львівський національний університет імені Івана Франка традиційно проводить Всеукраїнський конкурс наукових робіт зі спеціальності «Переклад» та такою ж традиційною є участь у ньому студентів нашого факультету. Цього року захід проходив в онлайн режимі. У другому турі конкурсу змагались 45 учасників з усіх куточків України, за результатами якого студентка факультету іноземних мов Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна, Мізяк Олександра Віталіївна посіла 2 місце з роботою за темою «Стратегії англо-українського та англо-арабського перекладів метафор страху: когнітивний аналіз».

Ось як сама Олександра описує свої враження: «Участь у конкурсі була дуже цінним досвідом для подальшої наукової діяльності. Дуже цікаво було вступати в дискусію з конкурсантами та обмінюватися здобутими знаннями. Дякую за таку можливість науковому керівнику Аллі Петрівна Мартинюк. Без її підтримки та настанов нічого б не вийшло».

Щиро вітаємо призерку та її наукового керівника, професора кафедри перекладознавства імені Миколи Лукаша, Мартинюк Аллу Петрівну, та бажаємо подальших успіхів та натхнення!