RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 416

19 квітня 2021 року

Активна участь студентів кафедри англійської філології у науковій діяльності поза межами Каразінського!

Активна участь студентів кафедри англійської філології у науковій діяльності поза межами Каразінського!

Вітаємо та пишаємося!

Студент 1 курсу магістратури (група ЯА-51) кафедри англійської філології Олексій ЗЕНЯКІН (науковий керівник – д. філол. наук., проф. Олена МОРОЗОВА) взяв участь у роботі V Міжнародної науково-практичної конференції «СУЧАСНИЙ АНГЛОМОВНИЙ НАУКОВИЙ ДИСКУРС» (м. Полтава, 30-31 березня 2021 року), де представив свою доповідь на тему «Метафоричний фреймінг проблеми екології в часи коронавірусу: тематичне дослідження онлайн-видання “МЕТRO”». За результатами проведеного дослідження подано до друку наукову статтю, що вийде найближчим часом в окремій збірці студентських робіт.

Із самого початку квітня Олексій долучився до роботи двох науково-практичних конференцій у рамках підвищення власного рівня знань та розширення кола досліджень: V Міжнародної науково-практичної конференції «ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ПРОБЛЕМИ ВИЩОЇ І СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ СУЧАСНИХ ВИКЛИКІВ: ТЕОРІЯ І ПРАКТИКА», що проходила на базі ХНПУ імені Г.С. Сковороди 31 березня – 2 квітня 2021 р та 16 та 17 VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ – СТАРТ ІЗ СЬОГОДЕННЯ В МАЙБУТНЄ»у Центрі веб-комунікацій ХНУ імені В.Н. Каразіна. Найближчим часом вийдуть друком матеріали конференції та сертифікати учасників.

Про свої успіхи магістрант розповів так:

«Я дуже вдячний моїм викладачам, які навчили мене любові до власної справи, наполегливості та віри у власні сили! Я високо ціную той значний досвід, який я отримав під керівництвом нашого завідувача, професора Вікторії САМОХІНОЇ, коли я працював секретарем на кафедрі англійської філології. Мені дуже подобалося спостерігати за натхненною роботою докторів і кандидатів наук, я прагнув стати частиною наукової спільноти. Дійсно важливо мати тих, хто допомагає тобі, хто направляє і підказує, коли ти робиш перші кроки в науці. І, звичайно, я дуже вдячний моєму науковому керівнику, професору Олені МОРОЗОВІЙ, яка так допомагає мені, надихає і навчає бути справжнім професіоналом!!!»