RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 490

26 вересня 2021 року

Стажування науково-педагогічних працівників кафедри англійської філології в Університеті Фонду Фатіха Султана Мехмета / Fatih Sultan Mehmet Vakif Universitesi (Tуреччина, Стамбул).

Стажування науково-педагогічних працівників кафедри англійської філології в Університеті Фонду Фатіха Султана Мехмета / Fatih Sultan Mehmet Vakif Universitesi (Tуреччина, Стамбул).

Бажаємо подальшого натхнення!

3 13 по 18 вересня 2021 року доцент кафедри англійської філології Шпак О.В. у складі групи представників Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, викладачів, доцентів та професорів факультету іноземних мов та інших факультетів, проходила стажування у науково-дослідницькому та освітньому курсі в Університеті Фонду Фатіха Султана Мехмета / Fatih Sultan Mehmet Vakif Universitesi (Tуреччина, Стамбул). Метою поїздки була участь у міжнародній програмі підвищення кваліфікації «Сучасні медіа технології в умовах дистанійної та змішаної форм навчання у вищій школі» у межах Меморандуму про взаєморозуміння щодо академічної та науково-дослідної співпраці.
В цілому, цей науково-дослідницький та освітній курс був спрямований на вдосконалення навичок науково-педагогічного персоналу в сферах медіа технологій, які застосовуються в контексті дистанційної та змішаноі форм навчання у вищій школі. 3 огляду на євроінтеграцію України завданнями відрядження були: здобуття новітнього досвіду щодо розвитку освіти в умовах дистанційної та змішаної форм навчання на освітніх базах Університету Фонду Фатіха Султана Мехмета (теоретичні та практичнізаняття); обмін власним досвідом роботи під час викликів сьогодення; участь у тренінгах, які стосуються сучасних медіа технологій в умовах дистанційної
та змішаної форм навчання в університеті; аналіз результатів новітніх досліджень педагогіки вищої школи, змісту, методів та засобів навчання.
Програму стажування було розроблено й впроваджено Університетом Фонду Фатіха Султана Мехмета, хоча yсі витрати покривалися за власний рахунок відряджених. Поїздка виявилася цікавим досвідом як у професійному, так і у життєвому сенсі, розширила горизонти та надихнула на
плідну працю зі студентами Каразінського університету.