RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 529

5 листопада 2021 року

Нова цікава зустріч на кафедрі перекладознавства імені Миколи Лукаша!

Нова цікава зустріч на кафедрі перекладознавства імені Миколи Лукаша!

Відбулася зустріч із власниками та керівними партнерами компанії «M-Sup Studio» на кафедрі перекладознавства імені Миколи Лукаша

3 листопада 2021 року на факультеті іноземних мов кафедра перекладознавства імені Миколи Лукаша провела Zoomконференцію із власниками і керівними партнерами компанії «M-Sup Studio» Женовим Пилипом Олеговичем та Фарафоновим Павлом Володимировичем. Відповідальною за організацію заходу була Ахмедова Ельвіра Джавадівна.

Пилип Олегович та Павло Володимирович ознайомили студентів із компанією, з професійними напрямками, якими займається, з такими поняттями, як «копірайтинг», «рерайтинг», «SEO-копірайтинг» та з безкоштовним навчальним курсом з копірайтингу з подальшою можливістю працевлаштування.

Пилип Олегович розшифрував назву компанії «M-Sup Studio» для студентів: «Студія маркетингової підтримки», де M – це маркетинг (marketing), Sup – підтримка (support), Studio – студія. Компанія «M-Sup Studio» перебуває на ринку під цією назвою вже півтора роки, але до цього компанія працювала під іншим брендом «Business4U». Компанія займається загалом просуванням, копірайтингом та веб-розробкою для підприємців, керівників та власників бізнесу, а також може надавати додаткову послугу дизайну та комплексну послугу брендингу, іншими словами, створення бренду та його просування (створення сайтів, просування в Інтернеті та ін.).

У ході конференції студентам було запропоновано надати визначення поняттю копірайтингу, з чим студенти успішно впоралися. Пилип Олегович узагальнив відповіді та надав таке поняття: «Копірайтинг – це створення унікальних текстів, що продаються, наприклад, створення текстів для сайтів, рекламних текстів, текстів для відео, текстів для оглядових чи новинних статей, тобто створення будь-яких тексів, у яких є мета (або продати, або донести якусь інформацію та ін.)».

Після розкриття основних понять, Пилип Олегович звернув увагу студентів на навчальний курс з копірайтингу: «За ініціативою одного зі співробітників компанія «M-Sup Studio» розпочинає безкоштовне навчання для всіх зацікавлених опанувати напрям копірайтингу з подальшою можливістю працевлаштування». Навчальний курс з копірайтингу спрямований на опанування базових знань, зокрема практичних. Отже, завданням курсу є надати практичні навички, тобто робочі інструменти з копірайтингу та навчити ними користуватися. Навчання проходитиме у форматі відео у телеграм каналі протягом місяця.

Курс навчання з копірайтингу складається з трьох блоків: 1) SEO-копірайтинг; 2) написання статей; та 3) копірайтинг, що продається. У кожному блоці учасникам надається можливість переглядати навчальні відео, ознайомитись з додатковими матеріалами та виконати домашні завдання із отриманням зворотного зв'язку. Наприкінці курсу учасники сформують власне невелике портфоліо.

Спілкуючись із студентами, Павло Володимирович навіть порушив питання заробітної плати.

Пилип Олегович заохочував студентів приєднуватися на навчальний курс: «Для тих, хто цікавиться іноземними мовами та хоче розвиватися у цьому напрямі, є така гарна можливість приєднатися до курсу. Тому приходьте та беріть участь. Якщо Вам сподобається, то із задоволенням візьмемо Вас до нашої компанії».

Наприкінці заходу студенти ставили запитання та подякували за надану їм можливість взяти участь у навчальному курсі. Також організатор зробила спільне фото на пам'ять:

Зареєструватися на навчальний курс з копірайтингу можна за наступним посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZ4eVP380_2XJZuasWnN-F2VUeXXWplcMWyLxy0_emqYxLng/viewform.

Яскравого та блискучого майбутнього студентам Каразінського університету!