RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 425

11 лютого 2022 року

​ВІТАЄМО СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ АНГЛІЙСЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ ТА ЇХ НАУКОВИХ КЕРІВНИКІВ!

​ВІТАЄМО СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ АНГЛІЙСЬКОЇ ФІЛОЛОГІЇ ТА ЇХ НАУКОВИХ КЕРІВНИКІВ!

Вітаємо студентів з перемогою та рекомендацією до Регіонального конкурсу студентських наукових робіт!!! Бажаємо наснаги та творчого пошуку!

3 лютого 2022 року на факультеті іноземних мов проходив ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. На конкурсі було представлено 7 робіт юних науковців, 5 з яких - кафедрою англійської філології. До складу журі увійшли доцент, кандидат філологічних наук Шамаєва Юлія Юліївна, доцент, кандидат філологічних наук Карпусенко Наталія Володимирівна, доцент, кандидат філологічних наук Песоцька Діана Леонідівна, доцент, кандидат філологічних наук Тарасова Світлана Олександрівна та викладач Кривоніс Максим Іванович.

Перший тур складався із двох етапів: заочного рецензування та очного, під час якого учасники презентували результати наукових пошуків. Роботи учасників були присвячені таким галузям як теоретичні проблеми функціонально-комунікативної стилістики тексту; когнітивної лінгвістики, аналіз дискурсу; невербальні аспекти комунікації; лінгвофольклористика тощо. Студенти кафедри англійської філології відмінно проявили себе, демонструючи глибинні знання з різноманітних тем.

За результатами двох турів (очного та заочного) студентки кафедри англійської філології посіли друге місце:

Анастасія ВАКУЛЕНКО (студентка 4 курсу кафедри англійської філології)

Тема дослідження: Парентальний дискурс

Науковий керівник – доцент, кандидат філологічних наук Ірина Ігорівна МОРОЗОВА

Яна ЛИТВИН (студентка 4 курсу кафедри англійської філології)

Тема дослідження: Навмисний та ненавмисний гумор

Науковий керівник – доцент, кандидат філологічних наук Оксана Костянтинівна ЛОБОВА

Вітаємо студентів з перемогою та рекомендацією до Регіонального конкурсу студентських наукових робіт!!! Бажаємо наснаги та творчого пошуку!

Журі конкурсу наукових робіт вітає усіх учасників з науковим дебютом та бажає не полишати інтелектуальних пошуків і натхненно та наполегливо примножувати наукові результати!