RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 526

27 червня 2022 року

Результати конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Переклад»

Результати конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Переклад»

Результати конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Переклад»

У січні 2022 року кафедра перекладознавства імені Миколи Лукаша провела І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Переклад». За результатами очного та заочного турів наукового змагання переможницею стала Калабухова Анастасія Олексіївна. Студентка здобула першість з роботою на тему «Переклад «українських» повістей Миколи Гоголя українською та англійською мовою» під керівництвом доцента кафедри Кальниченка Олександра Анатолійовича.

Робота студентки була надіслана на розгляд конкурсному журі для участі в ІІ етапі, що мав відбутися у Львівському національному Університеті імені Івана Франка з 16 лютого по 15 квітня 2022 року, де наша студентка мала би змогу гідно представити Каразінський університет та презентувати результати свого наукового пошуку поруч з іншими юними науковцями з усієї України!

Проте з огляду на особливості освітнього процесу під час воєнного стану та відповідно до змін, внесених до наказу Міністерства освіти і науки України від 05.11.2021 №1179 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році, та у додаток до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2022 №1456, наказом №508 від 31 травня 2022 року було прийнято важке рішення відмінити проведення другого туру конкурсу та нагородити дипломами переможців першого туру Конкурсу.

Журі конкурсу наукових робіт кафедри перекладознавства імені Миколи Лукаша ще раз вітає Анастасію та бажає їй блискучих наукових здобутків та досягнень, нових та цікавих ідей для подальших досліджень!

У ці історичні дні ми дякуємо захисникам, медикам, волонтерам та працівникам тилу за самовідданий захист нашої країни! Бажаємо перемоги, надії, віри у прекрасне майбутнє країни! Слава Україні!