RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1995

30 квітня 2014 року

День факультету іноземних мов: додано відео

День факультету іноземних мов: додано відео

Факультет має талант!


22 квітня 2014 року в Каразінському університеті відбулася довгоочікувана прем'єра мюзиклу «Знедолені» за мотивами твору Віктора Гюго. Вистава була присвячена дню факультету іноземних мов, однак зала була наповнена багатьма гостями з інших факультетів та закладів.

Кожен крок, подих, нота, колір спонукали на співчуття та щирі емоції. Історичні події у дусі того часу були яскраво представлені на сцені, оснащення якої додавало вірогідності. Англомовна версія, втілена у життя студентами 2-5 курсу, неодноразово зривала гучні оплески протягом вечора, а наприкінці глядачі, стоячи, довго вітали акторів.

Дякуємо усім учасникам та вітаємо факультет іноземних мов зі святом!

Довідково. «Знедолені» – це дивовижна історія розбитих надій, нерозділеного кохання, пристрасті, жертовності і спокути. Франція. 19 століття. Жан Вальжан, колишній в'язень, який вирішив почати нове життя, безперестану переслідується нещадним поліцейським Жавером, після того, як він порушує умови дострокового звільнення. Коли Вальжан погоджується піклуватися про Козетте, дочку працівниці заводу, яка трагічно вмирає, його життя, як і життя Козетти, змінюється назавжди. Теми, що порушуються в романі Віктора Гюго актуальні в усі часи: любов, яка перемагає всі перешкоди – між юнаком і дівчиною, батьком і дочкою, любов матері до дитини, а також любов до Батьківщини та свого народу. Любов до Бога і непохитна віра, пронесена через все життя. Боротьба за життя, за щастя, за свободу.


Фотозвіт з заходу: