RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1175

5 жовтня 2014 року

З днем працівників освіти!

З днем працівників освіти!

Вітаємо з професійним святом всіх вчителів, викладачів і працівників сфери освіти!


День працівників освіти в Україні відзначають у першу неділю жовтня. Це професійне свято всіх вчителів, викладачів і працівників сфери освіти.

У цей день хотілося б, щоб кожен хоч на хвилинку задумався про роль педагогів у розвитку суспільства, згадав про те, як змінилося його життя під впливом гарного вчителя, пам'ять про якого і вдячність якому назавжди залишаться в серці.

«Найважливішим явищем у школі, самим повчальним предметом, самим живим прикладом для учня є сам учитель. Він - уособлений метод навчання, втілення принципу виховання», - говорив німецький педагог-демократ Адольф Фрідріх Дістервег ще в 19 столітті.

Цього року з нагоди святкування Дня працівників освіти заслужені освітяни країни отримали державні нагороди та премії від Президента України. Серед нагороджених - старший викладач кафедри німецької філології та перекладу факультету іноземних мов Олена Вікторівна Бутенко. Згідно з Указом Президента України від 4 жовтня 2013 року № 546/2013 їй присвоєно почесне звання заслуженого працівника освіти України.

Сердечно вітаємо Олену Вікторівну і бажаємо їй успіхів і благополуччя в житті!

Вітаємо всіх освітян з професійним святом і бажаємо їм невичерпних сил, терпіння та натхнення!