RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 3518

12 грудня 2014 року

Правила прийому в 2015 році

Правила прийому в 2015 році

Оприлюднено Правила прийому до Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.


Оприлюднено Правила прийому до Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна в 2015 році.

У Правилах прийому до університету міститься інформація про строки та порядок прийому заяв і документів, проведення вступних екзаменів, конкурсного відбору та зарахування на навчання, вимоги до рівня освіти вступників тощо.

Правила прийому до Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна в 2015 році (409 KB)
Додаток 1. Перелік освітньо-кваліфікаційних рівнів та напрямів підготовки (спеціальностей), за якими оголошується прийом на навчання, ліцензовані обсяги та нормативні терміни навчання (246 KB)
Додаток 2. Перелік спеціальностей для прийому на навчання на перший (зі скороченим терміном навчання) або другий курс (з нормативним терміном навчання на вакантні місця) осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень кваліфікованого робітника, для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста за спорідненою спеціальністю (94 KB)
Додаток 3. Перелік напрямів підготовки для прийому на навчання на перший (зі скороченим терміном навчання) або другий (третій) курс (з нормативним терміном навчання на вакантні місця) осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста, для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра (спеціаліста, магістра медичного та ветеринарно-медичного спрямувань) за умови вступу на споріднений напрям підготовки (175 KB)
Додаток 4. Перелік напрямів для прийому на навчання осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра, для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста (магістра) за спорідненою спеціальністю (213 KB)
Додаток 5. Перелік конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти (вступних екзаменів, творчих конкурсів) (154 KB)
Додаток 6-2. Перелік природничо-математичних та інженерно-технічних напрямів, при вступі на які особам з числа професійно орієнтованої молоді, які в рік вступу закінчили підготовчі курси (відділення, факультети довузівської підготовки) вищого навчального закладу, для вступу на основі повної загальної середньої освіти до цього вищого навчального закладу додається до 10 балів за результатами підсумкової атестації (80 KB)
Додаток 7. Вага бала за особливі успіхи та/або за успішне закінчення підготовчих курсів вищого навчального закладу (101 KB)
Додаток 8. Таблиця відповідності середнього бала документа про повну загальну середню освіту, обрахованого за 12-бальною шкалою, значенням 60-бальної шкали (98 KB)
Додаток 9. Перелік додаткових вступних випробувань дял вступу на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст або ступеня магістра для осіб, що здобули ступень бакалавра за іншою спеціальністю (250 KB)
Додаток 10. Перелік секцій відповідно до напрямів підготовки, на які при вступі до Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна для навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра (спеціаліста медичного спрямування) додатково зараховуються конкурсні бали призерам — особам, нагородженим дипломами І–ІІІ ступеня — ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАНУ за секціями наукових відділень Малої академії наук України (98 KB)
Додаток 11. Положення про апеляційні комісії Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна (368 KB)
Додаток 12. Порядок акредитації представників засобів масової інформації при приймальній комісії Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна (156 KB)