RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 2955

15 січня 2016 року

Правила прийому в 2016 році

Правила прийому в 2016 році

Оприлюднено Правила прийому до Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.


Оприлюднено Правила прийому до Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна в 2016 році.

У Правилах прийому до університету міститься інформація про строки та порядок прийому заяв і документів, проведення вступних екзаменів, конкурсного відбору та зарахування на навчання, вимоги до рівня освіти вступників тощо.


Правила прийому до Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна в 2016 році (402 KB)
Додаток 1. Перелік освітніх програм (спеціальностей), за якими оголошується прийом на навчання, ліцензовані обсяги та нормативні терміни навчання у 2016 році (437 KB)
Додаток 2. Перелік спеціальностей для прийому на навчання на другий (або третій) курс (з нормативним терміном навчання на вакантні місця) для здобуття ступеня бакалавра осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста (412 KB)
Додаток 3. Перелік спеціальностей для прийому на навчання осіб, які здобули ступінь бакалавра, для здобуття ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста (465 KB)
Додаток 4. Перелік конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти (вступних іспитів, творчих конкурсів) (610 KB)
Додаток 5. Таблиця відповідності середнього бала документа про повну загальну середню освіту, обрахованого за 12-бальною шкалою, за значенням 200-бальної шкали (197 KB)
Додаток 6. Правила прийому на навчання до аспірантури Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна у 2016 році (272 KB)
Додаток 7. Перелік секцій відповідно до спеціальностей, на які при вступі до вищих навчальних закладів для навчання за ступенем бакалавра (спеціаліста медичного спрямування) зараховуються конкурсні бали призерам (особам, нагородженим дипломами І–ІІІ ступенів) ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт — учнів членів Малої академії наук України за секціями наукових відділень Малої академії наук України (490 KB)
Додаток 8. Положення про апеляційні комісії Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна (325 KB)
Додаток 9. Порядок акредитації представників засобів масової інформації при приймальній комісії Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна (263 KB)