RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 871

15 лютого 2016 року

Створено студентську онлайн газету іноземними мовами

Створено студентську онлайн газету іноземними мовами

FL.Int (Foreign Languages International) – це онлайн видання, створене студентами для студентів.


В сучасному інформаційному суспільстві онлайн спілкування стало невід’ємною частиною студентської субкультури та досить важливою складовою університетського життя. В різноманітних соціальних мережах створюються як офіційні групи університетів, їхніх факультетів та підрозділів, так і групи університетської молоді за навчальними закладами, захопленнями та переконаннями. Осторонь від цих процесів не залишаються і студенти факультету іноземних мов, які запустили новий креативний онлайн-проект FL.Int.

FL.Int (Foreign Languages International) — це онлайн видання, створене студентами для студентів. Серед рубрик газети: освіта, суспільство, подорожі, мода, розваги, поезія тощо. Видання має на меті охопити всі основні інтереси університетської та факультетської молоді й надати студентам платформу для реалізації творчих пошуків, спілкування і просто цікавого відпочинку. Наразі матеріали газети публікуються англійською мовою, але в найближчому майбутньому асортимент статей розшириться матеріалами на іншх іноземних мовах.

Якщо Ви бажаєте долучитися до видавничої діяльності газети, стати її автором, надішліть нам свою статтю, твір та/або вірш іноземною мовою, заповнивши форму.