RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1801

11 липня 2016 року

До уваги абітурієнтів! Розроблено покрокову інструкцію з подання електронних заяв на вступ

До уваги абітурієнтів! Розроблено покрокову інструкцію з подання електронних заяв на вступ

У документі виокремлено смислові блоки, в яких у доступній формі пояснюється, як втупнику зареєструватися, користуватися власним електронним кабінетом, а також сама процедура подачі електронних заяв.


11 липня 2016 року стартує прийом документів до вищих навчальних закладів України. На відміну від попередніх вступних кампаній, абітурієнти подаватимуть документи виключно через електронний сервіс (посилання на реєстрацію стане активним з 11 липня). Таким чином, вступники у період конкурсу заяв можуть особисто не приїжджати до університету, окрім осіб, які мають проходити письмовий творчий конкурс або складати вступні іспити.

Для більш опреативного освоєння абітурієнтами нової системи електронного вступу державним підприємством «Інфоресурс» розроблено покрокову інструкцію, яка роз’яснює специфіку подання заяв цього року. У документі виокремлено смислові блоки, в яких у доступній формі пояснюється, як вступнику зареєструватися, користуватися власним електронним кабінетом, а також сама процедура подачі електронних заяв.

Абітурієнтам важливо пам’ятати, що достовірність даних, введених під час реєстрації, є одним із ключових факторів успішного вступу: виявлення навчальним закладом помилкових даних про середній бал атестату є підставою для відмовлення абітурієнту в участі у конкурсному відборі.

Довідково. Протягом вступної кампанії 2016 року системою «Подання заяв в електронній формі» зможуть скористатися тільки вступники, які мають атестат про повну загальну середню освіту та сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року і бажають вступити на денну форму навчання за ступенями молодший бакалавр, бакалавр (магістр і спеціаліст медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань). Кожен абітурієнт має право подати по три заяви на п’ять різних спеціальностей у будь-який університет за власним вибором.

Правила прийому до Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна в 2016 році (402 KB)

Перелік освітньо-кваліфікаційних рівнів та напрямів підготовки (спеціальностей), за якими оголошується прийом на навчання, ліцензовані обсяги та нормативні терміни навчання у 2016 році (437 KB)

Дізнайся, на які освітні програми університету можна вступати з наявними сертифікатами ЗНО за допомогою «Калькулятору ЗНО».

Матеріал з univer.kharkov.ua