RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1226

27 липня 2016 року

Завершується прийом заяв від вступників на денну форму навчання

Завершується прийом заяв від вступників на денну форму навчання

Кінцевий строк прийому документів — 18:00 27 липня 2016 року.


27 липня 2016 року о 18:00 в Каразінському університеті завершується прийом документів від бажаючих вступити на навчання за денною формою для здобуття ступеня бакалавра.

Цього року прийом документів від абітурієнтів розпочався 11 липня. На даний час подано майже 22 тисячі заяв від бажаючих навчатися на денному відділенні для здобуття ступеня бакалавра. Нововведенням вступної кампанії 2016 року стала подача заяв переважно в електронній формі (за винятком осіб, які мали право на участь у конкурсі за результатами вступних іспитів, зарахування за співбесідою або квотами).

Прийом заяв від вступників на заочну форму навчання триватиме до 30 липня для тих, хто має проходити творчі конкурси та складати вступні іспити, до 9 серпня можуть подавати документи на вступ абітурієнти, які беруть участь у конкурсі за результатами ЗНО.

Рейтингові списки рекомендованих до зарахування на навчання за денною формою за кошти державного бюджету буде оприлюднено на стендах приймальної комісії та сайті «Абітурієнт Каразінського» 1 серпня не пізніше 12:00. Для успішного вступу до університету рекомендовані до зарахування абітурієнти мають особисто подати до приймальної комісії оригінали документів та підписати власну електронну заяву (за необхідності). Зробити це необхідно до 18:00 5 серпня (на місця держзамовлення) та до 15:00 9 серпня (за кошти фізичних і юридичних осіб).

Матеріал з univer.kharkov.ua