RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1191

28 березня 2013 року

Красуня університету–2013

Красуня університету–2013

У Каразінському університеті відбувся щорічний конкурс краси «Красуня університету–2013».


27 березня 2013 року у Каразінському університеті відбувся щорічний конкурс краси «Красуня університету–2013».

У конкурсі взяли участь дівчата майже з усіх факультетів університету. Організатори події подбали про яскраве музичне та декораційне оформлення конкурсу. Кожну з учасниць глядацька зала зустрічала оваціями. Проведені конкурси дали змогу розкрити творчі здібності учасниць і допомогли визначити переможниць.

У нелегкій боротьбі за титул «Міс Університет–2013» перемогла студентка третього курсу факультет іноземних мов Олена Зінченко.

Титул «Віце-Міс» університету отримала Яна Сокол (екологічний факультет), а «Другою Віце-Міс» стала Анастасія Дягілєва (факультет психології). За результатами онлайн-голосування, що відбувалося з 15 по 25 березня 2013 року, було також визначено «Міс Профком», нею стала Катерина Лаврик (радіофізичний факультет).

Церемонію нагородження проводив ректор університету, академік В.С. Бакіров. «Сьогодні був фантастичний вечір. Усі учасниці продемонстрували океан чарівності, море краси та космос жіночності», — зазначив ректор.

Переможниць конкурсу було нагорджено символічними діадемами та цінними подарунками. Крім того, всі учасниці отримали різноманітні призи від спонсорів конкурсу.


Фотозвіт з заходу: