RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1188

4 квітня 2017 року

Зустріч студентів з випускницею факультету Валерією Зоц

Зустріч студентів з випускницею факультету Валерією Зоц

Валерія поділилася зі студентами власним досвідом роботи перекладачем та успішного працевлаштування за спеціальністю.


3 березня 2017 року за ініціативи кафедри теорії та практики перекладу англійської мови на факультеті іноземних мов пройшла зустріч студентів з випускницею факультету 2015 року Валерією Зоц. Зараз Валерія — асистент проекту GIZ (Німецьке товариство pміжнародного співробітництва), працювала перекладачем у місії ОБСЄ в Україні під час виборів у 2015 році, перекладачем у Центрі веб-комунікацій Каразінського університету.

Зустріч відбулася у межах проекту «Старт кар’єри», що наразі триває в Каразінському університеті. Під час зустрічі Валерія поділилася зі студентами власним досвідом роботи перекладачем та успішного працевлаштування за спеціальністю. Гостя також розповіла про різні види перекладу і специфіку кожного з них, про вимоги до перекладача та перекладу, про основні навички та знання, набуті під час навчання на факультеті іноземних мов, які стали їй у пригоді і допомогли у професійному розвитку.

Наприкінці зустрічі Валерія відповіла на численні запитання студентів. За побажанням присутніх, захід проводився англійською мовою.


Фотозвіт з заходу: