RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1133

23 квітня 2017 року

Студенти університету — переможці Всеукраїнської олімпіади з англійської

Студенти університету — переможці Всеукраїнської олімпіади з  англійської

Переможець — Ігор Прудкий (фізико-технічного факультет); Дмитро Горкавчук (факультет математики та інформатики) посів III місце.


19-21 квітня 207 року у Національному університеті «Львівська політехніка» (м. Львів) відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Англійська мова» серед студентів вищих навчальних закладів України, де англійська мова не є спеціальністю.

Вперше за історію існування кафедри англійської мови, яка забезпечує викладання англійської мови студентам немовних факультетів Каразінського університету, переможцями олімпіади такого високого рівня стали 2 студенти університету.

За результатами олімпіади студент 2 курсу фізико-технічного факультету Ігор Прудкий здобув впевнену перемогу та посів 1 місце, а студент 2 курсу факультету математики та інформатики Дмитро Горкавчук посів 3 місце.

Підготовку та визначення переможців на І етапі олімпіади здійснювали викладачі кафедри англійської мови на чолі з Ольгою Олександрівною Полоцькою, а викладач кафедри Євгенія Сергіївна Найдіна супроводжувала переможців до Львова.

Вітаємо переможців та колектив кафедри англійської мови із значним досягенням та бажаємо їм наснаги і подальших звершень!


Фотозвіт з заходу: