RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1028

29 листопада 2017 року

Цікава подія на кафедрі англійської мови!

Цікава подія на кафедрі англійської мови!

Викладачі кафедри взяли участь у вебінарі, який організувала Британська Рада.


28 листопада 2017 року викладачі кафедри англійської мови взяли участь у вебінарі "English Language Assessment in Higher Education: Improving Practice", організатором якого виступила Британська Рада.

Головні спікери конференції — видатні фахівці Dr. Victoria Clark, Dr. Jamie Dunlea, професор Barry O’Sullivan. У вебінарі взяли участь понад 200 учасників–представників різних країн.

Усі доповіді стосувались актуальних проблем сучасної тестології, які є спільними для викладачів англійської мови як іноземної, найбільш поширеної у всьому світі. Зокрема, доповідачі більш детально розглянули питання валідності тестових завдань, підбору відповідного тестового матеріалу та інструментарію, а також визначили провідні сучасні тенденції мовного тестування у відповідності до рівнів CEFR.

Дякуємо Ользі Квасовій, Президенту Української Асоціації Тестологів за запрошення до співпраці з міжнародною спільнотою, яка підтверджує, що спільні інтереси не знають географічних кордонів та сприяють професійному розвитку.


Фотозвіт з заходу: