RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1024

6 березня 2018 року

Конференція «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі» (+збірка статей)

Конференція «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі» (+збірка статей)

На порядку денному — обговорення актуальних проблем туристичного бізнесу, економічного і правового життя.


17 лютого 2018 року у Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна відбулася V Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі», в якій взяли участь 142 студенти факультету міжнародних економічних відносин і туристичного бізнесу, економічного та юридичного факультетів. Це вдвічи більше, ніж торік. Помолодшав і склад учасників, серед яких були студенти 1–3 курсів. Організатор конференції — кафедра ділової іноземної мови та перекладу факультету іноземних мов.

На пленарному засіданні прозвучали блискучі англомовні презентації та відбулися жваві дискусії з актуальних проблем туристичного бізнесу, економічного і правового життя України та світу, які розкривають інноваційні технології сучасної дипломатії, тренди «смарт-міста», механізми створення туристичної дестинації та особливості хостелів; зони вільної торгівлі Північної Америки, економічні відносини України й Канади тощо. Гість конференції заступник декана факультету міжнародних економічних відносин і туристичного бізнесу з наукової роботи Наталя Іванівна Данько привітала студентів і наголосила на важливості вивчення іноземних мов для органічного функціонування майбутніх фахівців у галузі економіки й права.

За матеріалами конференції опублікована збірка студентських статей «Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі» .