RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1656

8 жовтня 2019 року

Зустріч з представником онлайн-компанії «Proz.com»!

Зустріч з представником онлайн-компанії «Proz.com»!

Нові можливості працевлаштування для перекладачів-початківців!

Студенти кафедри перекладознавства імені Миколи Лукаша зустрілися з представником онлайн-компанії «Proz.com», що є Інтернет спільнотою та платформою для перекладачів та мовних спеціалістів.

Вони дізналися про можливості працевлаштування для письмових та усних перекладачів.

2 жовтня студенти кафедри перекладознавства імені Миколи Лукаша мали змогу поспілкуватися з представником онлайн-платформи «Proz.com» Оленою Шепеленко, яка окреслила такі важливі аспекти працевлаштування у сфері перекладу, як створення власного бренду; проблеми, з якими стикається перекладач-початківець, та шляхи їх подолання; сучасні міжнародні стандарти компетентності перекладачів тощо.

Студентам запропонували взяти участь у професійному семінарі, що стосуватиметься наступних тем: постредагування, тенденції усного перекладу та перспективи розвитку перекладацького бізнесу.

«Proz.com» вже впродовж 20 років є однією з найбільших онлайн-платформ України, що допомагає перекладачам-фрілансерам успішно будувати свою кар’єру.

Для студентів факультету іноземних мов, особливо, тих, що опановують перекладацький фах, ця платформа надасть змогу стати конкурентоспроможним перекладачем не тільки в межах України, а й на міжнародному рівні.