RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1586

24 жовтня 2019 року

Інтерактивний семінар з методики викладання предметів англійською мовою та академічного письма!

 Інтерактивний семінар з методики викладання предметів англійською мовою та академічного письма!

«Англійська мова в освітньому процесі» як одна зі стратегій розвитку Каразінського університету!

21 жовтня 2019 року в Каразінському університеті відбувся інтерактивний семінар з методики викладання предметів англійською мовою та академічного письма. Участь у семінарі взяли викладачі та наукові працівники університету.

Семінар проведено з ініціативи керівника проекту 2.10 «Англійська мова в освітньому процесі» Стратегії розвитку університету на 2019–2025 роки, завідувача кафедри англійської філології факультету іноземних мов Вікторії Опанасівни Самохіної. Вона наголосила, що в межах проекту буде проведено ще низку заходів.

Семінари, пов’язані з викладанням ідей та проблем, насамперед зацікавлять викладачів немовних факультетів.

З доповіддю «Інтеграція технічної та предметної складової під час перекладу: CLIL та перекладацькі технології» виступила доцент кафедри перекладознавства імені Миколи Лукаша факультету іноземних мов Алла Сергіївна Ольховська. Вона розповіла присутнім про розвиток методики CLIL, технології та інструменти письмового перекладу, типову структуру системи автоматизації перекладу будь-якої літератури, а також переваги та недоліки систем автоматизації хмарної та десктопної архітектури.

Наприкінці всі охочі могли поставити питання.