RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1306

25 листопада 2019 року

Проведено цикл інтерактивних семінарів з методики викладання предметів англійською мовою та з академічного письма для викладачів немовних факультетів!

Проведено цикл інтерактивних семінарів з методики викладання предметів англійською мовою та з академічного письма для викладачів немовних факультетів!

Узагальнення результатів та розробка рекомендацій!

У зв'язку з реалізацією Стратегії розвитку Каразінського університету у 2019-2025 рр. відповідно до проекту 2.10 «Англійська мова в навчальному процесі» на факультеті іноземних мов провідними викладачами факультету іноземних мов було проведено цикл інтерактивних семінарів з методики викладання предметів англійською мовою та з академічного письма для викладачів немовних факультетів.

18.11.2019 на факультеті іноземних мов було проведено семінари за темами:

  • доц. Олійник Н. А."Запровадження CLIL на третичному рівні навчання"
  • доц. Безсонова Н. С. "Засадничі принципи предметно-мовного інтегрованого навчання"

На початку семінару до учасників заходу звернулась завідувач кафедри англійської філології проф. Самохіна В.О., яка наголосила на важливості пошуку нових методів у викладанні мов студентам й слухачам та необхідності колегіального взаємообміну досвідом роботи. Мета семінару полягала в теоретичному узагальненні результатів професійної діяльності науково-педагогічних працівників факультету і розробці практичних рекомендацій щодо вирішення проблем та впровадження інновацій у сфері викладання мов студентам.

У дискусійній частині усі учасники відзначили доцільність такого формату проведення науково-методичного семінару і висловили побажання продовження роботи семінару наступного року.


Фотозвіт з заходу: