RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 2230

1 лютого 2020 року

Урочистий випуск магістрів Каразінського!

Урочистий випуск магістрів Каразінського!

"Ми щиро вдячні вам, що ви обрали місцем свого професійного становлення, духовного розвитку саме Каразінський університет!"

У Каразінському університеті відбувся урочистий випуск магістрів, що традиційно проходив у Харківському національному академічному театрі опери та балету імені М. В. Лисенка.

Захід розпочався виступом сучасного симфонічного кросовер-оркестру “Prime Orchestra” та студентського академічного хору “Ad libitum”.

З вітальним словом до випускників звернувся ректор, академік Віль Бакіров: «Ми щиро вдячні вам, що ви обрали місцем свого професійного становлення, духовного розвитку саме Каразінський університет. Ці урочистості є частиною великої програми святкування 215-річчя відкриття університету. За цей період багато поколінь професорів, викладачів, студентів і випускників університету уславлювали Каразінський науковими відкриттями, високими культурними й духовними злетами, працею, самовідданим служенням університету. І кожен з вас у цій залі є співатором цієї 215-річної історії. Бо ви зробили свій внесок: напруженим і сумлінним навчанням, плідною науковою студентською роботою, активною участю в культурному житті, самоврядуванні, спортивних змаганнях, благодійних акціях. Усе це додалося до скрабниці здобутків Каразінського університету».

Випускників також привітав власник і президент групи DCH, член Наглядової ради Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, почесний доктор Каразінського університету Олександр Ярославський. Він є постійним партнером і меценатом університету. Зокрема завдяки його допомозі встановлено пам’ятники трьом нобелівським лауреатам, придбано доступ до електронної бібліотеки оксфордського університетського видавництва “Oxford University Press”.


Фотозвіт з заходу: