RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 264

7 лютого 2023 року

​На факультеті іноземних мов відбулась зустріч з видатним синологом!

​На факультеті іноземних мов відбулась зустріч з видатним синологом!

Дякуємо за активну участь!

7 лютого 2023 року відбулась зустріч студентів та представників кафедри східних мов та міжкультурної комунікації з доцентом Ілійчук Іриною Володимирівною. Запрошена гостя розповіла про свій шлях від початку вивчення китайської мови до наукового ступеню кандидата педагогічних наук та роботи висококваліфікованим перекладачем. Ірина Володимирівна поділилась досвідом навчання у Центральному китайському педагогічному університеті, наголосила на важливості та розкрила деталі поглибленого вивчення культури Сходу.

Окрім того, Ірина Ілійчук надала безцінну інформацію про роботу перекладачем. Вона розповіла про тонкощі перекладу пісень, поезії, прислів'їв та приказок; про наявний попит на фахівців з китайської мови в Україні, про актуальні галузі перекладу та можливі сфери працевлаштування. Поділилася досвідом роботи усним перекладачем видатних політиків, діячів культури та сфери освіти. Надала студентам корисні поради стосовно навичок та умінь, необхідних висококваліфікованому спеціалісту.

Усі присутні мали можливість поставити запитання, які їх цікавили, Ірина Володимирівна охоче відповідала на них та обговорювала зі студентами теми, які вони піднімали.

Кафедра східних мов та міжкультурної комунікації висловлює подяку Ірині Володимирівні за неймовірну цікаву та корисну зустріч та запрошує студентів на наступні не менш захоплюючі заходи!