RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 279

3 березня 2023 року

​Онлайн-зустріч з британським актором Г'ю Бонневіллем!

​Онлайн-зустріч з британським актором Г'ю Бонневіллем!

Дякуємо усім за активну участь!

28.02.2023 відбулася онлайн-зустріч студентів і викладачів кафедри англійської філології та методики викладання іноземної мови, студентів та викладачів інших кафедр факультету іноземних мов, представників адміністрації Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна з британським актором Г'ю Бонневіллем.

Гостями лекції були:

1. Г'ю Річард Бонневілл Вільямс – провідний британський актор і друг України. Найбільш відомий завдяки ролі Роберта Кроулі, графа Грентема, в історичному драматичному серіалі "Абатство Даунтон". Гра в серіалі принесла Г'ю номінацію на "Золотий глобус" і дві номінації на премію "Еммі", а також три нагороди Гільдії кіноакторів. Він зіграв свою знакову роль у повнометражних фільмах "Абатство Даунтон" (2019) та "Абатство Даунтон: Нова ера (2022). Г'ю також знімався у фільмах "Ноттінг-Гілл" (1999), "Айріс" (2001), "Люди-пам'ятники" (2014) та у серії фільмів про Паддінгтона (2014-2023).

2. Герберт Хольц – виконавчий віце-президент та головний юрисконсульт Steward Health Care System (Бостон, США), групи медичних та хірургічних лікарень. Пан Хольц працює в Steward Health Care вже 9 років, він визнаний на національному рівні адвокат у сфері охорони здоров'я та партнер Holtz & Reed. Герберт Хольц має безпосередній досвід допомоги жертвам війни в Україні: разом із другом у квітні 2022 року він приїхав з Великої Британії на двох машинах швидкої допомоги з двома тоннами медикаментів.

3. Євгенія Шутко –є молода студентка з України, яка знайшла прихисток у Великій Британії та займається збором допомоги для України разом з Г'ю.

Модерацію лекції та переклад за потреби учасників здійснювала доцент кафедри, к.ф.н. Легейда Аліна Вікторівна. Студентка групи ЯА-33 Марта Шевченко взяла активну участь та поставила гостям конференції найбільшу кількість питань.