RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 239

20 березня 2023 року

Стартова зустріч з питань спільного проєкту Erasmus+ та Програми Європейського Союзу «Розвиток навичок читання за допомогою цифрових технологій»!

Стартова зустріч з питань спільного проєкту Erasmus+ та Програми Європейського Союзу «Розвиток навичок читання за допомогою цифрових технологій»!

Дякуємо керівництву факультету за нові можливості для факультету!

Декан факультету іноземних мов доц. Віротченко С.А. та доц. кафедри іноземних мов професійного спрямування Гусєва Г.Г. взяли участь у стартовій зустрічі спільного проєкту Erasmus+ та Програми Європейського Союзу «Розвиток навичок читання за допомогою цифрових технологій» / ‘Developing Reading Skills Withand Through Digital Technologies (eREAD)’, який проходив у м. Нарва, Естонія. Проєкт спрямований на популяризацію української мови за допомогою цифрових технологій та впровадження інноваційних цифрових практик у навчанні та викладанні читання державною мовою.

13 та 14 березня 2023 р. відбулася установча зустріч координаторів проєкту, представників освітніх установ з чотирьох країн: Естонії, Словенії, Латвії й України. Учасники презентували свої заклади, а також ознайомились з місією та стратегією розвитку міжнародної діяльності та кооперації Нарвського Коледжу Тартуського університету.

На зустрічі було представлено освітні ідеї проєкту eREAD, напрями роботи та очікувані результати. Учасниками зустрічі було здійснено планування, обговорено аспекти кооперації щодо виконання цілей проєкту, встановлено терміни виконання етапів проєкту.