RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 406

24 квітня 2023 року

Відбувся вебінар із членом команди «ProZ.com» Люсією Лесзінскі на кафедрі перекладознавства імені Миколи Лукаша!

Відбувся вебінар із членом команди «ProZ.com» Люсією Лесзінскі на кафедрі перекладознавства імені Миколи Лукаша!

19 квітня 2023 року відбулася зустріч на платформі «Zoom» із членами команди «ProZ.com» Люсією Лесзінскі та Оленою Шепеленко на кафедрі перекладознавства імені Миколи Лукаша.

«ProZ.com» – це платформа для перекладачів-фрілансерів. Компанія розміщується у 3 офісах. Перший знаходиться в Америці (Нью-Йорк), другий – в Аргентині (Ла-Плата), а третій – в Україні (Харків).

Аргентинка Люсія Лесзінскізаймається розробкою та організацією заходів для нових та вже існуючих членів сайту «ProZ.com».

Олена Шепеленко – голова Харківського офісу компанії «ProZ.com».

Ця зустріч дозволила здобувачам ознайомитися із сайтом та з представниками сайту. Студенти дізналися як отримати допомогу із створенням профілю та як отримати максимум від сайту. Розміщувані на платформі «ProZ.com» замовлення на письмові та усні переклади – це лише невелика частина пропонованих на сайті замовлень. Переважна більшість замовлень надходить до перекладачів безпосередньо через бази даних, коли замовник шукає перекладачів, що спеціалізуються у певній мовній парі і у певних областях.

Якщо Ви шукаєте замовлення лише серед опублікованих оголошень, то скоріш за все Ви не отримаєте повної віддачі від сайту і не зможете використати усі його переваги.

Лише декілька простих дій не тільки зроблять Вашу профільну сторінку помітнішою серед профілів інших перекладачів, але й викличуть зацікавленість до вас у потенційних клієнтів.

Ось основні стратегії, що дозволять Вам здобути максимум користі від Вашої профільної сторінки на ProZ.com:

-Членство

-Повний професійний профіль

-Співробітництво та участь у перекладі термінів

-Спеціалізація

-Участь у програмі Certified PRO

Профілі Люсії Лесзінскі:

https://www.proz.com/profile/855539

https://www.facebook.com/ProZ.com.Lucia.Leszinsky/

Посилання на сайт «ProZ.com»:https://www.proz.com/

Наприкінці заходу здобувачі отримали професійну консультацію від співробітника «ProZ.com» Люсії Лесзінскі, мали змогу поставити запитання та подякували за цікаві можливості для них.

Повне відео зустрічі можна подивитися за посиланням.