RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 477

4 травня 2023 року

Результати Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!

Результати Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!

Вітаємо переможців!

«Я твердо вірю в удачу.

І я помітив, що чим більше я працюю,

тим більше вона мені посміхається»

Цитата одного із батьків американської держави, третього президента Сполучених Штатів Америки Томаса Джефферсона завжди спадає на думку, коли розпочинаєш роботу над новою справою і перебуваєш в очікуванні позитивних результатів. На виконання наказу ректора від 13.03.2023 № 201 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році» факультет іноземних мов залучив своїх студентів до проведення конкурсу з написання наукової роботи зі спеціальності «Германські мови (англійська мова)». Багато студентів виявили бажання взяти участь у цьому заході.

Метою конкурсу є розвиток інтелектуального потенціалу талановитої молоді; активізація та підтримка наукової роботи студентів як найважливішого фактору формування фахівців нового типу; стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, участі у наукових програмах, проєктній, конструкторській та інших формах наукової діяльності; оволодіння інноваційними технологіями.

У середу, 3 травня 2023 р. відбувся третій етап конкурсу, якому передували підготовчий етап, збір бажаючих оприлюднити свої дослідження, та другий етап – рецензування поданих на конкурс робіт членами факультетського журі. Сьогодні студенти презентували свої дослідження та відповідали на питання в ході очного етапу. Диплом І ступеня отримали дві дослідниці – студентка І курсу магістратури Христина Трач (науковий керівник – доктор філологічних наук, професор, професор кафедри англійської філології та методики викладання іноземної мови Солощук Л.В.) та студентка І курсу бакалаврату Ніка Ананьєва (науковий керівник – викладач кафедри англійської філології та методики викладання іноземної мови Ніколаєнко В.О.). Дипломами ІІ та ІІІ ступеня було відповідно нагороджено студенток четвертого курсу Владиславу Шостак та Аліну Сироватенко; їх готувала до конкурсу кандидат філологічних наук, доцент кафедри англійської філології та методики викладання іноземної мови Тарасова С.О.

Щиро вітаємо наших переможців і бажаємо не зупинятись на досягнутому!