RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 375

30 серпня 2023 року

До уваги вступників до всіх освітніх програм магістратури факультету іноземних мов!

До уваги вступників до всіх освітніх програм магістратури  факультету іноземних мов!

Встигніть долучитися до групи з підготовки перекладачів конференцій!

Шановні магістри, ми відкриваємо набір до групи з підготовки перекладачів конференцій. Якщо ви хочете стати першокласним фахівцем у галузі всіх різновидів усного перекладу – синхронного, послідовного та з аркушу – у вас є унікальна можливість потрапити до програми з перекладу конференцій, яка буде діяти протягом навчального року (два семестри). Ми організуємо для вас онлайн заняття з найкращими фахівцями кафедри перекладознавства імені Миколи Лукаша та відомими закордонними фахівцями з Італії, Німеччини, Польщі та Латвії. Вони проводитимуть для вас практичні заняття два рази на тиждень, а по закінченню програми ви отримаєте сертифікат, який, як ми віримо, відкриє для вас шлях до міжнародної перекладацької еліти. Програму організовано за стандартами підготовки перекладачів, що діють в країнах Європейського Союзу. Для цього наші викладачі пройшли спеціальний курс підготовки в Брюсселі.

Фінансування програми здійснюється за рахунок гранту Європейського Союзу, який ми отримали в нелегкій боротьбі з іншими університетами України. А це означає, що для учасників участь є БЕЗКОШТОВНОЮ!

Тож, якщо вас зацікавила ця інформація, не вагайтеся, подавайте заявку через гул форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd59Oq3evsHQ963jBP56w9H-51yB2r4rj07LueXJgG8Qm5-Yg/viewform?usp=sf_link до 4 вересня і чекайте подальших інструкцій. Увага! Кількість місць обмежена. Тож поспішайте. Більше подробиць на зустрічі керівництва факультету іноземних мов з магістрами 1 курсу, яка відбудеться 1 вересня об 11.30 за посиланням:

https://us05web.zoom.us/j/9759438060?pwd=NEh0QmN4Z2sxVkhIb2l0d3c3cWlaZz09

Ідентифікатор конференції: 975 943 8060

Код доступу: 241515