RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 183

29 лютого 2024 року

​ЗАВЕРШЕННЯ ІІ ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ НА ФАКУЛЬТЕТІ ІНОЗЕМНИХ МОВ

​ЗАВЕРШЕННЯ ІІ ТУРУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ НА ФАКУЛЬТЕТІ ІНОЗЕМНИХ МОВ

Висловлюємо подяку нашим молодим вченим, які, незважаючи на різноманітні труднощі, провели об’ємну роботу та гідно презентували результати власних досліджень під час конференції. Ця подія є важливою не лише для факультету іноземних мов, але і для всього університету ім. В.Н. Каразіна та Українського наукового середовища взагалі.

Кожна з студентських робіт була унікальною та сповненою інноваційних підходів до вирішення актуальних проблем філології. Розвідки молодих дослідників нашого факультету продемонстрували не лише глибоке розуміння предметної галузі, а й амбітні плани для майбутнього розвитку наукової спільноти.

Особливою увагою хочеться відзначити розвідки, що отримали призові місця!

І місце. Куцина Катерина Олександрівна та її дослідження «ФОНЕТИЧНІ ТА ЛЕКСИКО-СЕМАНТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ БАВАРСЬКОГО ДІАЛЕКТУ» (науковий керівник Оніщенко Наталія Анатоліївна).

ІІ місце. Сиволоцька Людмила Михайлівна та її дослідження «АКТУАЛІЗАЦІЯ ПРЕЦЕДЕНТНОГО ОБРАЗУ “SANTA” В АНГЛІЙСЬКОМОВНІЙ ДИТЯЧІЙ ЛІТЕРАТУРІ» (науковий керівник Нефьодова Олена Дмитрівна).

ІІІ місце поділили Воробйова Марія Олександрівна та її дослідження «ЛІНГВОСТИЛІСТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ІДІОСТИЛЮ СИЛЬВІЇ ПЛАТ» (науковий керівник Кузнєцова Ольга Володимирівна) і Ручкіна Катерина Євгенівна та її дослідження «ТОЛЕРАНТНА ДИСКУРСИВНА ОСОБИСТІСТЬ У СУЧАСНОМУ АНГЛОМОВНОМУ ІНСТИТУЦІОНАЛЬНОМУ ДИСКУРСІ: ВЕРБАЛЬНІ ТА НЕВЕРБАЛЬНІ АСПЕКТИ» (науковий керівник Солощук Людмила Василівна).

Варті згадки і роботи інших учасників:

Яцина Валерія Вадимівна – «ЛІНГВОСТИЛІСТИЧНІ ДОМІНАНТИ ОБРАЗУ ЛУЇЗИ КЛАРК У РОМАНІ ДЖО МОЙЕС “ДО ЗУСТРІЧІ З ТОБОЮ”» (науковий керівник Кузнєцова Ольга Володимирівна).

Нерсісян Емма Юріківна – «МОВНІ ЗАСОБИ СТВОРЕННЯ ОБРАЗА МІРАНДИ У ПОВІСТІ Л. ВАЙСБЕРГЕР «ДИЯВОЛ НОСИТЬ ПРАДА» (науковий керівник Кузнєцова Ольга Володимирівна).

Таран Аліна Іванівна – «ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ СОЦІОЛІНГВІСТИЧНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ У СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ІНОЗЕМНИХ МОВ» (науковий керівник Матюхіна Юлія Володимирівна).

Вітаємо всіх переможців та учасників ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт! Бажаємо успіхів в подальшому науковому житті!

З повагою,

Оргкомітет