RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 74

29 квітня 2024 року

З 22 квітня по 26 квітня на факультеті іноземних мов відбувся ряд зустрічей зі спікерами у межах Тижня кар’єри у ХНУ імені В.Н.Каразіна

З 22 квітня по 26 квітня на факультеті іноземних мов відбувся ряд зустрічей зі спікерами у межах Тижня кар’єри у ХНУ імені В.Н.Каразіна

З 22 квітня по 26 квітня на факультеті іноземних мов відбувся ряд зустрічей з цікавими спікерами у межах Тижня кар’єри у ХНУ імені В.Н.Каразіна. Для студентів факультету та усіх охочих було організовано 12 зустрічей з роботодавцями, успішними випускниками факультету та фахівцями філологічної та перекладознавчої галузей.

У понеділок, 22.04.2024 студенти мали можливість відвідати зустріч з керівницею бюро перекладів «Азбука». Анна Задорожня поділилася досвідом професійного становлення і самовизначення, а також особливостями роботи перекладачів у офісах і перекладачів-фрілансерів.

Також була організована зустріч з Анастасією Кісельовою, перекладачем англійської, іспанської та української мов у бюро присяжного перекладу "Juralia Traducciones", Мурсія (Іспанія).

У вівторок, 23.04.2024 здобувачі освіти долучилися до зустрічі з Вороніною К.В., кандидатом філологічних наук, де підняли тему особливостей перекладу англомовних науково-дослідницьких статей українською. Окрім того, була проведена зустріч із керівником освітнього центру Only English кандидатом філологічних наук Наталією Пільгуй.

У середу, 24.04.2024, був широкий вибір заходів зі спікерами. На онлайн-зустріч завітала Гриб Анна Андріївна, представниця дистриб'ютора фармакологічного ринку України ТОВ «Аметрін ФК». Здобувачі освіти мали можливість поспілкуватися із Ігорем Балинським, співзасновником і головним редактором львівського видавництва репортажної та документальної літератури «Човен». Окрім того, факультет запросив для спілкування координатора бюро перекладів «Домніка» Олега Тулупова, а також викладачів Запорізького національного університету Д. Усенко та О. Сінєльнік. Також була організована зустріч з директоркою «Альянс Франсез» м.Харкова Наталією Биковою. До зустрічей зі студентами долучився й Олександр Коченгін, провідний фахівець і перекладач Інституту прикладної психології "Гуманітарний центр".

У четвер, 25.04.2024, для здобувачів освіти та усіх охочих була організована онлайн-зустріч із гідом-перекладачем та синхроністкою Наталією Ігроновою.

У п’ятницю, 26.04.2024, студенти мали можливість поспілкуватися з доктором педагогічних наук Ольховскою А.С. на тему «Інформаційно-комунікаційні технології сучасного перекладача».

На зустрічах у студентів була можливість не лише дізнатися актуальні тенденцію ринку праці, вакансії компаній, професійні можливості, але й поспілкуватися з роботодавцями та фахівцями галузі, обговорити питання, які їх цікавили.

Факультет іноземних мов висловлює вдячність усім спікерам, які доєдналися до Тижня кар’єри та надали безцінну інформацію на захоплюючих заходах!