RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1073

16 березня 2015 року

Англомовний роман у віршах “Elfineness” доцента Тетяни Варенко нагороджений срібною медаллю

Англомовний роман у віршах “Elfineness” доцента Тетяни Варенко нагороджений срібною медаллю

Вітаємо Тетяну Варенко із призовим місцем у літературному конкурсі!


Доцент кафедри англійської філології факультету іноземних мов Тетяна Костянтинівна Варенко стала призером Міжнародного літературного конкурсу Feathered Quill Book Awards, визнаного Асоціацією незалежних авторів одним із кращих у цій сфері. Її епічний англомовний роман у віршах “Elfineness”, в якому поєднуються різні жанри, виборов срібну медаль у номінації «Найкраща наукова фантастика/фентезі».

«Заявки на участь у нашій конкурсній програмі надходили з усіх куточків світу — від США до Великобританії, і навіть з далекої України, від авторів-видавців до найбільших видавництв Нью-Йорка. Перед нашими суддями стояло надзвичайно складне завдання прочитати величезну кількість чудових книг і вибрати найкращих із кращих», — говорять організатори літературного конкурсу.

Журі, до складу якого увійшли професійні автори, критики, редактори та публіцисти, зокрема оцінювало оригінальність книг, здатність привернути увагу читача, обкладинку, оформлення та дизайн, редакційну якість та спроможність книги зайняти нішу на ринку, на який вона орієнтована.

Вітаємо Тетяну Костянтинівну з визначним досягненням, бажаємо натхнення, творчої наснаги та подальших досягнень!

За матеріалами www.univer.kharkov.ua та www.featheredquillblog.com