RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 1263

1 квітня 2015 року

Конкурс «Свобода слова: загрозлива або під загрозою»: нагородження переможців

Конкурс «Свобода слова: загрозлива або під загрозою»: нагородження переможців

Ірина Біленко та Ірина Крушинська — серед переможців конкурсу.


У Каразінському університеті відбулося нагородження переможців відеоконкурсу «Свобода слова: загрозлива або під загрозою», що проходив за ініціативою Посольства Франції в Україні.

Захід відбувся за участю радника з питань культури та співробітництва Посольства Франції в Україні, директора Французького інституту в Україні Еріка Тосатті, директора Французького інституту у Харкові Гійома Мартена, ректора, академіка Віля Бакірова, директора Центру міжнародного співробітництва, доцента Олени Шаповалової, декана факультету іноземних мов, професора Валентини Пасинок, викладачів та студентів університету.

Віль Бакіров наголосив на важливості проведення подібного конкурсу, актуальності його тематики — показу ставлення до свободи слова, до можливості висловлювати свої погляди у суспільстві.

«Україна з Францією багато в чому схожі, насамперед площею, кількістю населення, світоглядом, багатством культури. Свобода у самовираженні властива як французькій нації, так і Україні після проголошення її незалежності», — зазначила Валентина Пасинок.

Під час заходу було переглянуто відеороботи переможців конкурсу, серед яких — відео студентів факультету іноземних мов Каразінського університету Ірини Біленко (група ЯЕ–34) та Ірини Крушинської (група ЯЯ–21). Студентів факультету Ольга Боровик (ЯЕ-34) та Адріан Маргулін (ЯЯ-21) нагороджено почесними призами лауреатів 3 ступеня.

Крім того, нагадаємо, що Ірини Біленко та Ірини Крушинської виграли від Посольства Франції в Україні двотижневу подорож до Франції, посівши перші місця у всеукраїнському конкурсі.

За матеріалами www.univer.kharkov.ua


Фотозвіт з заходу: